Медичний центр Атланта – спеціалізований медичний заклад, в якому здійснюється виявлення та лікування більшої частини гінекологічних та урологічних захворювань. У нас Ви зможете отримати професійну консультацію гінеколога та уролога, пройти УЗ діагностику (УЗД), здати аналізи на інфекції, що передаються статевим шляхом.

 

Гінекологія

Консультація гінеколога, УЗ-діагностика, акушерське УЗД та пренатальний скринінг. Діагностика, лікування та профілактика гінекологічних захворювань. Переривання вагітності на ранніх термінах (медикаментозне переривання, вакуумний аборт)


Детальніше

Урологія

Кваліфікований лікар надасть ефективну допомогу при інфекційних та функціональних захворюваннях сечовидільної системи.


Детальніше

Оперативні втручання

Наша клініка проводить малі гінекологічні оперативні втручання.
Переривання вагітності на ранніх термінах (вакуум-регуляція).


Детальніше

Планування вагітності

Чи плануєте стати батьками? Але не знаєте, з чого почати? Які обстеження потрібно пройти? Які аналізи потрібно здати? На ці та інші важливі питання Вам відповість лікар акушер-гінеколог.


Детальніше

Рання діагностика раку шийки матки

Профілактика, діагностика та лікування захворювань шийки матки. Кольпоскопія, ПаПП-тест, кріодеструкція, радіохвильова коагуляція.


Детальніше

Вигідні програми

Здоров'я жінки потребує особливо уважного, професійного та делікатного ставлення. Ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожної жінки. Наша клініка пропонує ряд вигідних пакетних послуг.


Детальніше

Естетична гінекологія

Естетична гінекологія, освітлення шкіри в інтимній зоні, лабіопластика, інтимний філінг, ниткова пластика піхви, малоінвазивні безопераційні методики.


Детальніше

Масаж

Реабілітація та масаж при захворюваннях та порушеннях обміну речовин, при хворобах неврологічного характеру, індивідуальні програми для вагітних.


Детальніше
×

Make an appointment and we’ll contact you.